Arbeta hos oss

”Promise of Technology” är mer än ett varumärkeslöfte. Det är vårt sätt att tänka, agera och leverera. Vi hjälper våra affärspartners  att lyckas genom att skapa optimala lösningar och tillhandahålla logistik och teknisk support med hög kvalitet. Och det är tack vare unika medarbetare och starka värderingar som vi når framgång.

En respektfull och innovativ arbetsplats

Att ha en mångsidig och inkluderande arbetsplats är för oss en självklarhet. Vi tror på att upprätthålla ett prestigelöst, öppet klimat där människor värderas för sina olikheter och vi samarbetar för att nå framgång. Ingram Micro erbjuder dig med andra ord en rolig, avslappnad och trevlig arbetsmiljö!

Att driva resultat genom kreativitet och innovation är också viktigt. Vi stimuleras av förändringar och ser utmaningar som möjligheter för vår verksamhet att växa och nå ökad framgång. Om du ser möjligheter i förändringar, kommer du att trivas bra hos oss.
Många möjligheter att utvecklas
Ingram Micro ligger i framkant av den senaste tekniken och innovationerna. Vi samarbetar med världens främsta tillverkare och kunder. Om du trivs i ett högt tempo där det är ständig förändring och utveckling kommer du hos oss kunna hitta en mängd olika sätt att främja din karriär. Vi erbjuder många utvecklingsmöjligheter, samt internationella möjligheter till avancemang baserat på prestation.

Aktuella tjänster:

Jobvite hittar du samtliga tillgängliga tjänster hos Ingram Micro i världen. Nedan listar vi de som är aktuella i Sverige.

(Klicka på tjänsten du är intresserad av för mer info)

IT Site Support
Kundservicemedarbetare, Teknisk support
Kundservicemedarbetare, Slutkundssupport
Area Manager, Returns
Health, Safety & Security Manager
HR Manager
Driven assistent
Finance Operations Supervisor
Financial Planning & Finance System Analyst
Receptionist till Bromma
Junior Product Manager Software & Cloud