Säljtävling kickstartar hösten med DellEMC

Sedan 1 maj är Ingram Micro stolt distributionspartner till Dell EMC i Sverige. Som auktoriserad 2017 Dell EMC Distribution Partner säljer och distribuerar vi produkter inom Klient (PC, monitorer och tillbehör), Server och Nätverk och det går som tåget.

Det är ett riktigt härligt gäng motiverade människor vi kommit igång att jobba med hos Ingram Micro! Ett starkt team som vi redan ser hjälper oss att utveckla Dell-affären på den nordiska marknaden, säger Mikael Moser, Nordisk marknadschef på Dell EMC.

Andra halvåret kickstartas bland annat med en av de största tillväxttävlingarna som genomförts

i Dell EMC’s historia. Ingram Micro’s mål är att se till att så många som möjligt av våra Dell EMC-återförsäljare utvecklas och ökar sin affär – vilket också kan leda till att man får följa med till Dubai på en helspäckad konferens med utbildningar på välkända Atlantis.

Konferensen i Dubai är ett utmärkt tillfälle att uppleva en av världens häftigaste städer med ett schema fullspäckat av utbildningar och happenings – allt i sällskap med branschens bästa Dell EMC-ambassadörer i form av återförsäljare och distributörer, säger Daniel Björke, affärsområdeschef för Dell hos Ingram Micro.

Vill du veta mer om samarbetet mellan Dell EMC och Ingram Micro? Kontakta Daniel Björke, daniel.bjoerke@ingrammicro.com

Är du redan återförsäljare och vill anmäla dig till GROW BIG-kampanjen? Anmäl dig här.