360 Business Accelerate – en tyst konferens med fokus på utveckling

Ännu en gång kan vi knyta ihop säcken och tacka våra kunder, leverantörer och partners för en fantastisk konferens. Torsdag den 14 november välkomnade vi våra återförsäljare till en heldag på

den vid det här laget välkända anläggningen Yasuragi. Intresset var som vanligt väldigt stort och in i det sista fick vi skruva lite här och där så att alla som önskade kunde vara med.

När vår relativt nytillträdde VD Jonas Elmgren tog plats på scen tillsammans med moderatorn och inspiratören Joakim Jardenberg var samtliga stolar fyllda till sista plats.

Yasuragi är ju en SPA-anläggning som uppmuntrar till lugn och ro vilket vi tagit till en ny dimension denna gång då vi provade Silent Conference. Ett koncept där åhöraren får föreläsarens ord direkt in i sina lurar. Under våra keynotes med HP, HPE, Kaspersky och Microsoft innebar det att gästerna kunde vara mer fokuserade och bli mindre störda av andra element. En röd tråd genom samtliga keynotes var hållbarhet och utveckling. Hur kan vi få vår organisation och våra affärer att växa på ett hållbart vis?

Efter lunchen var det dags för break-out-sessions. Då samsades inte mindre än 3 talare i taget om åhörarens uppmärksamhet i samma lokal. Man valde helt enkelt själv den leverantör, talare och ämne som var mest intressant för just mig genom att välja kanal på lurarna. Valet kunde nog för många vara svårt för agendan var preppad med allt från ”The future of work” med Dell, till ”Simple, Secure Wi-Fi Designed for small business” med Aruba och där i mellan ”Din resa mot ZERO trust” med Cisco.

Hela agendan kan du ta del av här: https://www.ingrammicro.se/yasuragi

 

 

 

 

Samtidigt med alla föreläsningar i den stora salen pågick den nordiska finalen av Comet Competition, världens största start-up-tävling. Där stod 15 finalister och pitchade sin affärsidé framför en stark jury på 7 personer med stor inblick i start-up-världen. I slutet av dagen stod ContracZen från Finland som vinnare och hyllades på stora scen när Jonas rundade av dagen.

Därefter var det nog många som välkomnade den lediga stunden som följde, med möjlighet att utnyttja den fantastiska SPA-anläggningen, innan alla åter samlades för lite mingel och dricka innan maten.

Kvällen avrundades med en god middag med möjlighet till samtal med nya och befintliga kontakter i branschen samtidigt som vi fick underhållning av Wallmans. Avslutningsvis var det åter tid att ta på lurarna och försvinna in i sitt eget val av musik och dans under Silent Disco. Något som fick upp även den mest tveksamme på dansgolvet!

Vi riktar ett stort tack till alla kunder, partners och leverantörer som gjorde ännu en ÅF-konferens till en succé och ser fram emot en spännande och utmanande affärer tillsammans!

Här hittar du fler bilder från dagen och kvällen.