Svava - ny leverantör hos Ingram Micro Cloud

Svava - ny leverantör hos Ingram Micro Cloud

Ingram Micro välkomnar Svava till Cloud Marketplace

Svava är en molntjänst, tillgänglig både genom webbläsaren och i Microsoft Teams, som hjälper mötesledare att skapa större engagemang under sina möten. Svava hjälper även till med att göra det enklare och snabbare att både skapa och dokumentera alla former av möten.

“Vi är väldigt glada att kunna presentera SVAVA, som är en av de leverantörer som tagit sig in på Ingram Micro Marketplace genom vår Comet tävling. Är ni ute efter att organisera era möten när det gäller förberedelser, facilitet och uppföljning så att ni kan spara tid? Då rekommenderar jag verkligen att ni tittar närmare på Svava”, säger Marcus Skarin, Manager Vendor & Marketing Cloud.

Tillsammans med en videotjänst, exempelvis Microsoft Teams eller Zoom, gör Svava det möjligt att skapa, köra och dokumentera ett möte på ett och samma ställe. Något som tidigare krävt en kombination av flera olika verktyg. Användare berättar hur de tjänar upp mot 20 minuter på varje timme av möte med hjälp av Svava. I Svava kan alla deltagare vara med och skapa agenda, skriva anteckningar och dokumentera ”att-göra-listor”, något som gör att alla deltagare kan vara 100 % aktiva. Genom att tillhandahålla ett stort antal mallar för både möten och workshops kan användaren snabbt komma igång, samtidigt som den erfarne mötesledaren kan skapa sin egen agenda från sitt unika möte.

“Det ska bli väldigt spännande att se vad vi kan åstadkomma ihop med Ingram Micro. Tillsammans kan vi nå företag runt om i världen och hjälpa dem spara både tid och pengar samtidigt som deras medarbetare kommer uppleva bättre möten”, säger Elia Mörling, grundare och VD på Svava.
Ledare i hela världen upplever att tråkiga och ostrukturerade möten är ett stort problem, med Svava kan de göra något konkret åt detta. Svava gör att möten blir både mer strukturerade och engagerande med mallar och interaktiva moment så som check-in, ordmoln och omröstningar. Tillsammans med det autogenererade resultatet kan de spara massor med tid. Vi vill verkligen göra skillnad för alla som håller eller deltar i möten, varje dag.” 

 

Om Svava

Svava är ett Svenskt ”software-as-a-serviceföretag”, med en tjänst som lanserades 2019 och som sedan 2020 finns som app på Microsoft Teams. Med Svava kan användare skapa både möten och workshops, där deltagarna kan finnas runt om i världen. Svava har användare i över 35 länder och används av både enmansbolag och globala storbolag.

För mer information: https://svava.io