Är du redo för en helt ny användarupplevelse?

Börja använda den nya kontrollpanelen på Ingram Micro Cloud Marketplace och upplev skillnaden!

Nu introducerar vi en helt ny användarupplevelse. Den nya kontrollpanelen på Cloud Marketplace har ett nytt, fräscht utseende och snabb, smidig funktionalitet. Dessutom är den anpassad för att fungera lika bra på alla typer av enheter: din desktop, tablet eller smartphone. Logga in och gör dig redo för att uppleva något nytt!

Tre, två, ett
I den nya kontrollpanelen har vi kombinerat det som tidigare var tre paneler (transaktion, administration och hantering) till en enda, visuellt tilltalande panel där du hittar alla funktioner du behöver.

Den nya panelens fördelar

Från den nya konsoliderade panelen kan du:

  • Hantera kunder – registrera dem, uppdatera deras profiler samt logga in som dem
  • Övervaka kontots status – visa kreditgräns och saldon samt de senaste transaktionerna
  • Hantera ditt konto – se och betala Ingram Micro Cloud-fakturor, hantera din profil, se kontohistorik
  • Exportera / ladda ner faktureringshistorik – skapa engångsrapporter eller få dessa dagligen, veckovis, månadsvis för avstämning runt betalningar och fakturor

Butiken är öppen
I och med lanseringen av den nya kontrollpanelen skapas också en ny butik inne i panelen där du kan handla både till dig själv och på uppdrag av dina kunder. En kraftfull sökfunktion, tillsammans med en enkel översikt av de mest sålda och populära produkterna samt en lista över servicekategorier gör det enkelt att hitta det du behöver.

För mycket förändring?
Oroa dig inte för implementeringen. Du kommer att komma åt den gamla kontrollpanelen, s.k. Classic Panel (via topp-menyn), även efter det att du har aktiverat den nya kontrollpanelen.

Upplev den nya upplevelsen
Vi är stolta och glada över det nya utseendet och funktionerna vi kan presentera för dig och planerar också att lägga till mycket mer funktionalitet framöver.

Webinar 24 oktober 09:00
Vill du veta mer om det nya användargränssnittet, anmäl dig till vårt webinar som Markus Andersson håller onsdag 24 oktober kl 09:00-10:00. Anmäl dig här så skickar vi inloggningsuppgifter till dig.