Årets logistiketablering 2018

Vi gläds med vår kund Zalando som fick ta emot priset ”Årets Logistiketablering 2018” som delades ut på mässan ”Logistik & Transport” den 6 november. Vårt globala samarbete med Zalando sträcker sig 10 år tillbaka i tiden och detta är Ingram Micros än så länge största logistikuppdrag i Norden.

Juryns motivering löd: “Zalandos etablering i Brunna är en åtgärd i logistikkedjan som har en tydlig utgångspunkt i att förbättra servicen för kunderna. Placeringen i Upplands Bro är utmärkt för att serva kunder i både Norden effektivt och Stockholmsregionen med snabba leveranser. Utformningen med lager i tre våningar är ett nytänk som vi troligtvis kommer att se mer av framöver – särskilt i Stockholm där marken är dyr och svårtillgänglig. Både lagrets estetik och logistiklösningen går i bräschen för hur e-handelslager kommer att utformas i framtiden. Både etableringen och lösningen är exempel på utmärkt samspel mellan varuägare, driftoperatör och fastighetspartner.”

Läs hela nyheten här: http://intelligentlogistik.com/nyhetsflode/fastigheter/zalando-vinnare-av-arets-logistiketablering-2018/