Azure Accelerate Sales Expert

Säkra din plats på säljutbildningen som hjälper dig att vara redo att Accelerera din Azure försäljning under 2019!

Anmäl dig här>>

Azure Accelerate Sales Expert är en utbildning som riktar sig mot återförsäljare som är med, eller vill gå med i vårt partnerprogram Azure Accelerate och de hålls i Göteborg, Stockholm och Umeå under våren, se datum nedan.

Under en förmiddag får du tips och råd hur du som säljare på ett enkelt och överskådligt sätt kan komma igång att prata Azure med dina kunder:

  • Vilken approach ska man ta?
  • Hur gör man en enklare utvärdering av kundens behov?
  • Hur fungerar prissättningen?

Tider

Vid varje utbildningstillfälle kommer vi att starta med frukost kl 08:30-09:00. Själva utbildningen pågår mellan 09:00-12:00 (inklusive pauser). Vi avslutar sedan med en gemensam lunch för de som vill.

Obs! Utbildningen är kostnadsfri och frukost, fika & lunch ingår, men, avbokar du dig då det är mindre än en vecka kvar till utbildningen kommer vi ta ut en avbokningsavgift på 500 kr.

Är du inte med i vårt partnerprogram Azure Accelerate idag?

Inga problem! Det är bara att registrera dig via denna länk: https://microsoft.ingrammicrocloud.com/azure/en-us/ Partnerprogrammet är kostnadsfritt och framtaget som stöd för dig som är återförsäljare och vill ta nästa steg i din IaaS och Azure satsning. Partnerprogrammet stöttar dig på olika sätt t.ex. med specialerbjudanden och utbildningsmöjligheter, som t.ex. Azure Accelerate Sales Expert. Läs mer om partnerprogrammet och registrera dig här: https://microsoft.ingrammicrocloud.com/azure/en-us/

Är du inte återförsäljare hos Ingram Micro idag?

Då kan du ansöka om att bli det här >>

Plats & datum för vårens utbildningar:

  • Göteborg, tisdag 5/2 (v 6) Comfort Hotel Göteborg, Skeppsbroplatsen 1
  • Stockholm, tisdag 19/2 (v 8) på vårt kontor Gårdsfogdevägen 7, Bromma
  • Umeå, onsdag 27/3 (v 13), Stora Hotellet Umeå, Storgatan 46
  • Stockholm, onsdag 8/5 (v 19), på vårt kontor Gårdsfogdevägen 7, Bromma

Anmäl dig här>>