Ta nästa steg i din IaaS satsning

Vi på Ingram Micro Cloud har en hel verktygslåda med urval av partnerprogram och olika typer av utbildningar så att ni som återförsäljare ska kunna välja och skräddarsy vår support efter just ert behov, anpassat till var just ni befinner er i resan till molnet och i den digitala transformationen.

Så hur kommer ni igång?

Jo genom att anmäla er till partnerprogrammet Azure Accelerate här nedan!

Azure Accelerate är vårt kostnadsfria partnerprogram som ger dig som återförsäljare en bra start på, eller hjälp att skala upp i din befintliga IaaS satsning. Via Azure Accelerate får du tillgång till unika tjänster, kampanjer och andra erbjudanden som stöttar dig i att nå djup och skalbarhet i din Azure-konsumtion. Genom att registrera dig till programmet får du bl.a. tillgång till vår halvdags säljutbildning Azure Accelerate Sales Expert. Läs mer och registrera dig via länkarna:

Easy Azure är ett unikt program från Ingram Micro, framtaget för att underlätta förståelsen och kommersialiseringen för dig som återförsäljare av de molntjänster som erbjuds av Microsoft Azure. EasyAzure innehåller färdiga paket med de snabbaste och mest konsumerade lösningarna som finns inom Azure, paketen är lättförståeliga och enkla att sälja. För att ytterligare understryka smidigheten med EasyAzure håller vi under de närmsta veckorna en serie webinar där vi kommer att ge dig all den hjälp du behöver för att få ut det mesta av den molnbaserade digitala transformationen. Ifall du inte varit med på de tidigare webinaren kan du ändå delta på de följande. Anmäl dig till det kommande webinaret här>>

Är du tekniker? Då kan vi rekommendera dig vår 1,5 dagars utbildning Azure Expert Track där vi lyfter på huven för att se hur man bygger i Azure från ruta 1 och som deltagare får du  bygga lösningar från scratch och på så vis få en större inblick i hur och varför Azure ser ut som det gör. En djupdykning i labbar. Kan det bli bättre? Läs mer här >>.

 

Vill ni veta mer?

Kontakta då:

Tony Ärlestål
Sale Specialist
tony.arlestal@ingrammicro.com

Anders Weimarsson
Solutions Architect
anders.weimarsson@ingrammicro.com

Mauro Pimentel
Solutions Architect
mauro.pimentel@ingrammicro.com