Vårt erbjudande inom Mobility B2B

Gör du mycket B2B-affärer inom mobilitet?

Vi erbjuder våra återförsäljare ett stort utbud av tjänster och produkter inom mobilitet och vill här presentera en del av det här. Har du frågor om något av nedan är du varmt välkommen att höra av dig till din säljare eller MobilitySE@ingrammicro.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du tröttnat på tjänsteerbjudanden som lovar mycket, men där inget händer? Vi med.

Nu kan du som lägger dina beställningar via vår Webshop/Reseller Gateway även beställa konfigurationstjänster såsom applicering av skärmskydd och skal, förkonfiguration av EMM/MDM, DOA-kontroll etc. snabbt och enkelt. Du behöver bara lägga en enhet och önskad MaaS-tjänst i varukorgen, så löser vi resten och du kan leverera en startklar telefon till din kund.

Vill du ha hjälp med att komma igång? Kontakta din säljare eller mobilityB2BSE@ingrammicro.com så hjälper vi dig vidare.

 

Spara tid och pengar med VALUE i din telefonaffär! 

Leverera startklara telefoner till dina kunder med färdigmonterat skärmskydd och skal.

Hur fungerar VALUE?
Ingram Micro erbjuder högkvalitativa skärmskydd och skal som är neutrala och väl mottagna av konsumenten. Vi erbjuder dessa färdiga paket till de vanligaste telefonmodellerna, där vi sköter applicering direkt på vårt lager. Din kund får en leverans med en startklar telefon!

► Läs mer om VALUE här (PDF) 

 

 

Kom igång med Samsung Knox 

Samsung Knox™ är en heltäckande mobil företagslösning för professionellt- och privat bruk. Samsung Knox tillgodoser företagens behov av säker IT, utan att invadera på privatlivet hos dess medarbetare.

Om du är godkänd Samsung-partner kan du enkelt registrera dina Samsung-enheter för Knox direkt via länken ”Device Management” i toppmenyn i vår Webshop/Reseller Gateway. Kontakta Samsung eller din säljare om du vill bli Samsung-partner.

► Här kan du som är återförsäljare läsa mer på vår Samsung Knox-sida