Vi hjälper dig i resan till molnet och den digitala transformationen

Efter år av investeringar och förvärv skapades CloudBlue med målet att bygga världens enda storskaliga digitala plattform med ett alltmer oändligt ecosystem av leverantörer och beprövade tjänster. Resultatet är en av världens största molnplattformar som hjälper kunderna att effektivisera sina molnaffärer, spara tid och pengar och revolutionera sina företag över en natt. Ingram Micro Cloud har som mål att hjälpa sina kunder i resan till molnet och den digitala transformationen.

För att lyckas och växa i den digitala världen och på den tjänstefokuserade marknaden måste företag vara kloka, lyhörda och effektiva i sitt sätt att leverera tjänster. CloudBlue är här för att hjälpa. Vår digitala plattform levererar ”end-to-end-tjänster” som påskyndar hur våra partners anpassar, konkurrerar och växer. Ladda ner ett produktblad om CloudBlue här. (engelska)

Våra plattformar

Öka upp din innovationshastighet med CloudBlue PaaS eller med en dedikerad plattform anpassad just efter dina behov.

  • Börja sälja 200 + molntjänster direkt via en inbyggd marknadsplats
  • Effektivisera livscykeln för prenumerationer
  • Hantera provision, fakturering, kanalförsäljning och abonnemang med systemkompatibilitet i stor skala

CloudBlue är en modulär, skalbar och säker plattform som möjliggör lönsam leverans av tjänster, inklusive uppstart, automatisering, distribution, go-to-market och support.

Detta kompletta nyckelfärdiga system kan fylla eventuella luckor i befintliga system eller ersätta befintliga beställnings-, servicekatalog-, fakturering-, provisions- och driftshanteringsplattformar samtidigt som det lätt integreras med ert back office-system.

Läs mer om CloudBlue här

Via Ingram Micro kan våra återförsäljare även enkelt hantera, managera och sälja hela vårt utbud av molntjänster och molnlösningar till sina kunder via Ingram Micro Cloud Marketplace som har anpassade funktioner som fungerar lika bra på alla typer av enheter: desktop, tablet eller smartphone. Läs mer om Cloud Marketplace här

Tjänster

Beredd att satsa på en konkurrensfördel? Med CloudBlues beprövade  supporttjänster inom ”go-to-market” har du allt täckt. Nu kan du dra igång erbjudanden snabbare och leverera tjänster mer effektivt, samtidigt som du fyller i luckor inom ledning och support för att ge en sömlös kundupplevelse.

Läs mer om våra tjänster här

 

Kunder

Idag har vi över 50 000 återförsäljare och 3 miljoner slutkunder globalt som använder vår Cloud plattform. Klicka här för att se exempel och läsa vad våra kunder säger om CloudBlue. 

Kontakta oss

Har du frågor om CloudBlue och hur vi kan hjälpa dig att utveckla din molnaffär så tveka inte att höra av dig, vi väntar på ditt mail!

Tony Ärlestål
Sale Specialist
tony.arlestal@ingrammicro.com

Anders Weimarsson
Solutions Architect
anders.weimarsson@ingrammicro.com

Mauro Pimentel
Solutions Architect
mauro.pimentel@ingrammicro.com