Hela Ingram Micro under ett tak

Flytten över till ett gemensamt affärssystem som gick av stapeln sista helgen i juni var lyckosam. Självklart finns det som alltid i projekt av den här storleken mycket kvar att göra innan vi är helt klara och vi ber om förståelse för att det kan vara något längre svarstid hos vår supportavdelning och att vissa leveranser kan bli försenade. Men vi har nu glädjen att erbjuda er som kund ett Ingram Micro för hela ert behov av produkter och tjänster inom  IT och Mobilitet samlat i en leverans och med en faktura.

Nya rutiner från och med nu
Bolagssammanslagningen innebär att vi nu inte längre tar emot några order till Ingram Micro Mobility AB. OBS! Notera att eventuella backorder kommer att levereras från ett annat organisationsnummer/bolag jämfört med det som ni lade ordern till för alla de order som vi flyttats över under helgen.

Från och med nu är ni välkommen med er order till Ingram Micro AB. Här hittar ni all information om kontaktuppgifter, faktureringsrutiner m.m. hos IM AB. Har ni inte tidigare gjort affärer med IM AB ber vi er att snarast möjligt lägga upp Ingram Micro AB som leverantör i ert system för att underlätta fakturahanteringen. Samtliga kontakt- och bankuppgifter finner ni här. Vi skickar ut alla fakturor via e-post, ni behåller er kreditlimit och har samma betalningsvillkor som tidigare.

En webbshop för allt
Som kund i Ingram Micro AB har ni nu tillgång till Ingram Micro Online, en webbshop där ni på samma ställe kan beställa mobiltelefoner, IT-produkter och tillbehör inom båda kategorierna. Men där ni också får tillgång till vår Cloud Marketplace, en unik handelsplattform där ni kan komma igång med försäljning av molntjänster på bara några minuter.

Saknar ni inloggningsuppgifter till Ingram Micro Online så hör av er till webb@ingrammicro.se

Varmt välkomna!
Med detta vill vi hälsa er varmt välkomna till Ingram Micro Sverige – er distributör av allt inom IT, Mobilitet och värdeadderande tjänster.  Branschen utvecklas ständigt och kanske i högre takt nu än någonsin. Vårt mål är att vara i framkant för att hjälpa er återförsäljare och era slutkunder att hitta rätt i den nya tiden.

Har ni frågor är ni varmt välkomna att höra av er till er ordinarie säljkontakt eller via kontaktuppgifterna på denna sidan.

 

Hälsningar

Vännerna på Ingram Micro