Jag hjälper dig att träffa rätt i din HP-affär!

Hej!

Mitt namn är Joakim Pihl och jag jobbar som säljspecialist för HP på Ingram Micro. Jag finns på plats för att hjälpa dig i din HP-affär, oavsett om du bara vill lägga en beställning och säkra leverans, vill ha förslag på tillbehör eller extra garantier som adderar värde till ditt erbjudande eller om du faktiskt vill ha hjälp med en finansieringslösning för din kund.

 

Ingram Micro Financial Solution är en central del i vårt erbjudande, vi kopplar samman våra partners experter för både IT-lösningar och IT-finansiering. Vi skapar skräddarsydda, effektiva affärslösningar för att göra det möjligt för våra återförsäljare att erbjuda innovation, samtidigt som det stärker både de ekonomiska målen och varumärket. Vårt erbjudande innehåller en snabb kreditprocess, avtalsdokumentation samt E-signatur i ett och samma system. Allt för att minska administration och eventuella ledtider. Klicka på bilden för att läsa mer om våra finansieringslösningar.

 

 

 

 

 

 

På Ingram Micro Online hittar du hela vår produktportfölj av HP-produkter. För att ta del av dina unika HP-kampanjer eller få svar på andra frågor kontakta mig via mail på joakim.pihl@ingrammicro.com eller slå mig en signal på +46 73 747 00 39.

Jag hoppas vi hörs!

Hälsningar
Joakim