Klackarna På taket med Microsoft

I förra veckan höll vi ett event tillsammans med vår partner Microsoft. Projektledare för eventet var Susanne Asp som till vardags är produktchef för Microsoft Surface på Ingram Micro. Annika Guldroth från IT-Kanalen var inbjuden och skriver så här:

”Ingram Micro tog oss till höga höjder i torsdags tillsammans med Microsoft och Surfaceportföljen. Det var ett härligt gäng som tog emot oss!

Susanne Asp, projektledare och produktchef för Microsoft Surface på Ingram Micro visade oss till bords på den mysiga restaurangen Mr French. Där startade vi dagen med att fylla på lite energi i form av en delikat lunch bestående av alltifrån högrevsburgare till fisksoppa, rökt röding mm.

Därefter begav vi oss, ett glatt gäng på drygt 20 personer inbjudna gäster, kunder och partners, till Myntkabinettet vid Stockholms Slott. Susanne hälsade alla välkomna, gick igenom agendan och presenterade dagens upplägg, talare mm.

Därefter startade vi med en produktdragning av Microsoft Surface portföljen som har exploderat under de sista månaderna. Johan Huss, partneransvarig för Surface, börjar med att berätta om nya Surface Book, den ultimata Laptopen som i sin snygga design inte tummar en millimeter på prestandan…..”

Läs hela artikeln!

(På bilden: Zahid Alibhai, Rikard Stålklinga och Susanne Asp från Ingram Micro)