Våra kontor & distributioncenter

Ingram Micro Sverige har försäljningskontor i Stockholm och Göteborg samt distributionscenter i Stockholm och Borås.

Kontor Stockholm
I våra öppna lokaler i Bromma sitter försäljningsavdelning, produkt- och marknadsavdelning, kundsupport, ekonomi, IT och HR för affärsområdena Cloud, Commerce & Fulfillment samt Technology Solutions. Totalt är vi cirka 110 anställda som delar på öppna landskap och mobila arbetsplatser.

 

 

 

 

 

 

 

Kontor Göteborg
På Falkenbergsgatan i Göteborg har vi hemmaplan för affärsområdet Mobility men också personal inom Commerce & Fulfillment.
Här hittar ni försäljningsavdelning, produkt- och marknadsavdelning, kundsupport, ekonomi, IT och HR. I lokalerna huserar dessutom delar av våra regionala och globala IT-team.

Våra distributionscenter 

Distribution Borås

Från vårt lager i Borås skickar vi gods till såväl Sverige som Norge och Danmark. Vi hanterar alla order för affärsområdet Mobility samt tredjepartskunders lager. Vi har också en avdelning för kitting, konfigurering och returhantering. Lagret har en totalyta av 17 000 kvm och vi hanterar upp till 10 000 order per dag, 16 miljoner enheter per år.

Lagerverksamhetens största styrka är vår flexibilitet. Vi vidareutvecklar dessutom vår verksamhet kontinuerligt, med fokus på implementationer som leder till höjd kvalitet och effektivitet.

Boras

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribution Stockholm

Lagret i Rosersberg har en yta av drygt 13 000 kvm. Här skeppas order för Technology Solutions och för våra samarbetspartners inom Commerce & Fulfillment Services. I lagret ryms ett 400 kvm stort konfigurationscenter där vi kan utföra tjänster som; bundling, serverinstallationer, stöldmärkning, tester och mycket mer. Totalt hanterar vi över 1 miljon orderrader per år.

Kvalitet
Våra lager är ISO:9001 & ISO:14001 Certifierade och anslutna till REPA-registret.

Säkerhet

  • TAPA A Certifierade
  • AVARN Security i samma lokaler
  • Hög skyddsklass på fastigheten/skalskyddet
  • Fokus på personalen ”Security Awareness” med årliga utbildningar
  • Standardiserade processer